Zet je kind onderweg in een Maxi Cosy Axiss

Een Maxi Cosy Axiss is een autostoel met een groot aantal gemakkelijke features waarmee je een kindje tussen de 9 maanden en 4 jaar veilig kunt vervoeren. Bij Babykoop kun je een dergelijk stoeltje ook aanschaffen.

Kijk of het stoeltje geschikt is

Als je graag eerst wilt weten wat de mogelijkheden zijn van het stoeltje kun je deze doorlezen op de website. Hierop staat vermeld wat je er allemaal mee kunt doen. Als je het stoeltje voordat je dit aanschaft liever eerst even wilt zien kun je daarvoor ook naar de winkel gaan. Zo weet je ook zeker of het geschikt is voor jouw kind.

Vraag advies aan bij twijfel

Bestel je het stoeltje liever online? Lees dan alle informatie altijd goed door voordat je het autostoeltje bestelt. Het is goedgekeurd en veilig maar je wilt natuurlijk wel dat het passend is. Kom je er dan nog niet helemaal goed uit dan kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Babykoop. Zij kunnen je adviseren wat voor jou de beste aankoop is. Mocht je het stoeltje besteld hebben en is het onverhoopt toch niet naar je zin dan kun je het altijd retourneren en krijg je het aankoopbedrag retour.

Kenmerken Maxi Cosy Axiss

De Maxi Cosy Axiss heeft een aantal speciale kenmerken. Zo kun je deze 90 graden draaien als je je kind erin wilt zetten. Zeker als het wat zwaarder is of wanneer het al zelf in- en uitstapt is dat handiger. Dan gaat dit veel makkelijker dan wanneer het stoeltje in dezelfde richting staat als wanneer je rijdt. Ook kan er voor gezorgd worden dat de gordels niet in de weg zitten tijdens het in- en uitstappen door ze te bevestigen aan speciale gordelhaken. Met een driepuntsgordel kun je het stoeltje extra stevig en veilig bevestigen zodat je kind er altijd goed in zit of ligt. Het laatste is ook mogelijk omdat het autostoeltje in 8 standen verstelbaar is.