Teazy
Image default
Eten en drinken

Waar is Royal Jelly goed voor?

Royal Jelly is in eerste instantie de voeding van een bijenkoningin die wordt gemaakt door werkbijen. Een andere naam hiervoor is koninginnegelei. Deze vloeistof heeft een zoete smaak en wordt gegeven aan de bijenlarven. Deze Jelly wordt gemaakt door werkbijen en bestaat uit een mengsel van diverse pollen, speeksel en honing. Deze geelwitte substantie bevat veel mineralen en vitamines, waardoor het ook voor mensen voordelige effecten kan hebben. Dit product kan ervoor zorgen dat de energie wordt verhoogd en het immuunsysteem en de stofwisseling worden verbeterd. Bovendien kan het goed helpen bij stress en slapeloosheid.    

Koop heerlijke honing online

Liefhebbers van honing kunnen hier hun hart ophalen. Op de webshop van HONINGonline.nl zijn diverse heerlijke producten te vinden, waaronder verschillende soorten honing en Royal Jelly. Alles komt uit eigen imkerij en dat maakt het juist zo interessant. Je kunt ervan uitgaan dat alle producten die hier te verkrijgen zijn, allemaal van zeer goede kwaliteit zijn.  

Wat ooit is begonnen als een klein bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met zeven medewerkers. Ook het aantal bijen is inmiddels opgelopen tot ruim 500 stuks. Samen zorgen zij voor heerlijke honing en andere producten zoals bijvoorbeeld propolis.  

Leuke winactie 

Heb jij een leuk recept dat gemaakt is met honing? Stuur deze dan op naar HONINGonline.nl. Je kunt hiermee namelijk gratis honing winnen; een erg leuke en lekkere actie. Deel jouw recept op de website, eventueel met foto’s en stuur jouw gegevens op. Mocht jouw recept op de website geplaatst worden, dan win jij een heerlijke pot honing. Wil je meer weten over de heerlijke honing die online te koop is? Bezoek dan de website!

https://www.honingonline.nl/kennisplein-honing/wat-is-royal-jelly-en-waar-gebruik-je-het-voor/