Teazy

Een leuk dagje uit met de ouderen

Een leuk dagje uit met de ouderen

In het verzorgingshuis verblijven een hoop ouderen. Het kan zomaar zijn dat daar ook minimaal één van je (groot) ouders, kennissen of vrienden de tijd moet doorbrengen. Helaas hebben zij vaak weinig tot geen gezelschap van mensen waarvan zij echt houden. Dat gemis oplossen kan erg eenvoudig. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is vaker op visite gaan bij je dierbaren. De meeste verzorgingshuizen hebben een goed bezoekersregistratiesysteem waardoor je ondanks de pandemie toch nog langs kan gaan onder strenge voorwaarden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om samen de gezelligheid buitenshuis op te zoeken. In vrijwel elke stad – of in de directe omgeving daarvan- is altijd wel iets te beleven. Als je wat inspiratie nodig hebt voor een leuk dagje uit, lees dan verder!

Kinderboerderij

Je vader, moeder, opa, oma of iemand anders die op leeftijd is en waarmee je een goede band hebt zullen je enorm dankbaar zijn als je ze meeneemt naar de kinderboerderij. Het is de perfecte plek voor hun om mooie herinneringen op te doen.  Daarnaast is het bewezen dat het therapeutisch werkt om de dieren te knuffelen en aaien.

 

Nog meer dieren

Als je te laat bent om je aan te melden voor een bezoek door het bezoekerregistratiesysteem, dan kun je samen met je dierbare genieten van een dagje kinderboerderij. Maar een bezoek aan de dierentuin is net zo leuk. De meeste dierentuinen hebben zelfs ook een kleine kinderboerderij. Dan heb je dus twee leuke activiteiten in één dag!

 

Wat lekkers

De maatregelen zijn gelukkig versoepeld. Het is weer mogelijk om te genieten van een hapje en een drankje op het terras. Waarom zou je daar dan geen gebruik van maken? Ouderen die in het verzorgingshuizen hebben ook al een lange tijd niet meer op het terras gezeten.

 

Als je iemand kent waar je veel om geeft die momenteel in het verzorgingshuis verblijft, twijfel dan niet om hem of haar gezellig mee te nemen voor een dagje uit. Ook zij vervelen zich enorm thuis. 

https://www.economy.nl/
Teazy

Thuis werken

Door de corona pandemie moeten velen van jullie zoveel mogelijk thuis proberen te werken. Voor sommige van jullie gaat dit wat lastiger dan voor andere. Heb je nu een kantoorbaan? Dan kan je makkelijk thuis werken. Het is niet ideaal, maar het is wel nodig om de corona besmettingen terug te dringen. We moeten nog even volhouden met z’n alle het einde is in zicht. Probeer thuiswerken zo comfortabel mogelijk te maken, zodat je het beter en langer volhoud. Je kan het thuiswerken comfortabeler maken door een goede bureau stoel, een goede computer/laptop, een goede bureau tafel en voldoende dag licht. Hier in deze blog een aantal van deze voorbeelden besproken.

Een goede werkcomputer/laptop
Met thuis werken is het handig om een goede werk laptop te hebben die precies werkt zoals jij dat wilt. Je zit veel thuis en zit de hele dag achter je laptop. Vaak voldoet een laptop niet aan al je wensen, maak dan met een custom laptop je laptop geheel naar eigen wens. Door een Laptop zelf samenstellen kan je deze geheel naar wens maken. Zo kan je kiezen uit welk besturingssysteem het beste bij jou past, hoeveel geheugen je wilt hebben en nog veel meer. Zo heb je thuis de ideale werk laptop.

Comfortabele werkplek
Maak binnen in je huis een comfortabele werkplek. Op deze manier hou je het werken veel langer vol. Het belangrijkste is dat je een goede bureau stoel aanschaft, zodat je houding goed blijft en je minder snel last van je rug gaat krijgen. Als je de hele dag op een slechte stoel zit kan dit namelijk leiden tot erg veel rugklachten. Buiten een stoel kan het ook handig zijn om een stevig en mooie bureau tafel aan te schaffen. Hier werk je op en als deze stevig is ondervind je er geen hinder van. Probeer het thuiswerken zolang mogelijk vol te houden het einde is in zicht.

http://laptopzelfsamenstellen.nl

Parket Schuren? Uw parketvloer schuren en behandelen

Parket schuren in Nederland

Uw parketvloer laten schuren? De Schuur Expert regelt het graag voor u!
Wanneer de vloer beschadigt of ernstig vervuilt is geraakt dient u uw vloer te laten behandelen met olie, lak of hardwax. Een grondige schuurbeurt is dan de beste manier om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien. We werken uitsluitend met de beste machines daardoor is het schuren van uw parketvloer ook gegarandeerd stofvrij. De schuurmachines zijn dus van de beste kwaliteit en zijn aangesloten op een stofzuiger daarom kan het stof worden opgevangen in een hiervoor bedoeld stofdicht opvang systeem.

Waarom uw parket schuren door Parketspecialist Schuur Expert

Uw parketvloer laten schuren? Wij doen dit in 4 fases, van grof naar fijn. Wanneer de vloer volledig is geschuurd word deze gepolijst waardoor deze dus weer keurig vlak en egaal is. Uw parketvloer is nu klaar om behandelt te worden. Wij gebruiken enkel hoogwaardige parket olie, lak en hard-wax daardoor kunnen we het beste en mooiste resultaat behalen. U kunt kiezen uit meer dan 53 verschillende kleuren olie, lak en hard-wax, daarom beschikken wij ten alle tijden over precies die kleur die u voor ogen heeft. Laat uw parketvloer schuren door de SchuuExpert® en beleef uw vloer weer als nieuw!

Parket schuren en oliën

Oliën van de parketvloer zorgt ervoor dat alle naden en kiertje in een houten vloer volledig met olie worden verzadigd. Hierdoor kunnen de poriën niet meer gevuld worden met vocht en/of vuil en blijven op die manier goed bestand tegen aantasting. Parket schuren en oliën is vandaag de dag een populaire optie als het gaat om parket renovatie.

Dat heeft vooral te maken met de interessante plussen die olievloeren te bieden hebben: 

 • Vooral de kleurmogelijkheden van olievloeren zijn geliefd. Dit type vloer is namelijk in wel 50 kleuren op te leveren.
 • Gewoon even elke maand een voedende zeep over de olievloer en het onderhoud is gedaan. Zo simpel is het!
 • Een groot pluspunt van olievloeren is dat deze bij kleine beschadigingen prima lokaal zijn te renoveren. Daarna is uw vloer weer als nu.
 • Als u van vloeren houdt die een natuurlijke image hebben, dan zit u met een geoliede vloer helemaal goed!

Nadelen van olievloeren zijn er ook. Als grootste minpunten worden genoemd: 

 • Wanneer u uw olievloer niet goed onderhoud, is deze kwetsbaar en kan er vuiligheid en vocht de vloer intrekken.
 • Feitelijk heeft een vloer die geolied is eens in de twee tot drie jaar een beurt met onderhoudsolie nodig. Als dit niet gebeurt, gaat de kwaliteit van de vloer achteruit.
 • Wie voor een vloer gaat die op en top glanst, kan beter niet voor een geolied vloer kiezen.
 • Voor het onderhouden van een olievloer is eens per 2 à 3 jaar een boenmachine nodig. Deze huren kost natuurlijk geld.

Parket schuren en waxen 

Het opschuren en waxen van uw vloer gebeurt in twee fase. De eerste laag verzadigd de vloer, de tweede laag wax zorgt voor een fraaie afwerking.

Als voordelen van waxvloeren gelden: 

 • Een waxvloer kan opgeleverd worden in ruim twintig kleuren. Er is dus een ruime keuze op kleurengebied.
 • Hardwax is mogelijk in zijde-matte uitvoering en in een matte variant.
 • Wie gaat voor een hardwaxvloer kan deze bij plaatselijke schade lokaal bijwerken.

En de nadelen van een gewaxte vloer zijn: 

 • Eens per jaar moet de vloer met wax onderhouden worden. Veel gebruiker doen dit niet, waardoor de vloer lelijk kan worden.
 • Het plaatselijk bijwerken van een vloer met wax is niet mogelijk helaas.
 • Eens in de vier tot vijf jaar moet een waxvloer gepolijst worden. Dit leidt tot stofoverlast en… de hele vloer moert een beurt krijgen.

Parket schuren en lakken

Als u een parketteur van Schuur Expert inschakelt om uw parket te laten schuren en te laten lakken, kiest u absoluut voor een behandelmethode die veel voordelen heeft. Het opschuren van uw oude parketvloer doen wij met de modernste schuurmachines, die volledig stofvrij uw parket glad maken en van oneffenheden ontdoen. De lak wordt vervolgens in drie lagen op de geschuurde vloer aangebracht. De eerste laklaag vormt de grondlaag, gevuld door twee rondes laklagen om de vloer fraai af te werken. Een gelakte vloer heeft flink wat voordelen.

Als grootste pluspunten van een parket schuren en lakken gelden:

 • Een vloer die is gelakt staat bekend als een vloer die jarenlang vooruit kan. Bij gebruik van professionele lak, en dat doet Schuur Expert, kunt u uitgaan van een levensduur tussen de 12 en 14 jaar.
 • Het onderhouden van een lakvloer is prima te doen. Eens per maand de vloer afnemen met een dweil en zo nu en dan de stofzuiger ter hand nemen, volstaat om en gelakte vloer in topconditie te houden.
 • Het tussentijds onderhouden van uw lakvloer is onnodig. Mocht u voor een verbeterslag willen gaan in de 12 tot 14 jaar waarin de vloer in optimale staat is, dan kunt u indien gewenst kiezen voor het polishen van uw lakvloer. Maar nogmaals: dit is een niet-noodzakelijke luxe-ingreep.
 • De variatie qua uitstraling lakvloeren is groot. U kunt kiezen uit een zijde-matte afwerking, gewoon mat, maar ook uit extreem matte lakvarianten.

Minpunten hebben gelakte vloeren helaas ook. De meest voorkomende zijn:

 • Het plaatselijk restaureren van een lakvloer is niet mogelijk. Deukjes en krasjes blijven op een gelakte vloer helaas zichtbaar.
 • Eikenvloeren die van lak zijn voorzien kunnen na verloop van tijd gelig bijkleuren.
 • Gelakte vloeren van een kleur voorzien is niet mogelijk.

Houten vloeren leggen kunnen wij ook als de beste. 25 jaar ervaring in houten voeren.

Toch liever een gloed nieuwe vloer laten leggen? Ook het leggen van houten vloeren behoort tot de mogelijkheden van Schuur Expert. Naast houten vloer schuren, leggen wij ook nieuwe vloeren zwevend of verlijmt. Bekijk onze nieuwe website parket leggen waar wij u dit graag uit leggen en de diverse mogelijkheden met u willen delen.  

https://schuur.expert
Teazy

Het ideale hulpmiddel voor het succesvol beheren van vastgoed

Als vastgoedmanager wordt je verantwoordelijk gesteld voor diverse keuzes. Door, bij de aankoop van vastgoed, hulp te bieden, zal de belegger leunen op de gegeven adviezen rondom de aankoop, exploitatie en verkoop van vastgoedbeleggingen.

Met betrouwbaar advies ondersteunen vastgoedmanagers vastgoedeigenaren, bestuurders en beheerders bij het beheren van vastgoed. Onder het beheren van vastgoed kan het onderhouden, verbeteren en verduurzamen verstaan worden. Vastgoedmanagers hebben diverse manieren om de klant te helpen bij het streven naar een doel, waaronder het gebruik van een MJOP.

MJOP Een MJOP, ook wel een meerjarenonderhoudsplanning, biedt de klant een prettig overzicht van de komende kosten. Door, als vastgoedeigenaar, bestuurder of beheerder, voorzien te zijn van een overzicht waarin de kosten worden weergegeven, zal dit het ideale hulpmiddel zijn om onverwachte kosten te voorkomen.

Voordelen

Het beschikken over een MJOP kan veel voordelen bieden bij het beheren van vastgoed. Dankzij een prettig overzicht wordt direct duidelijk wanneer, waarom en in welke mate het pand streeft naar onderhoud om een gewenste resultaat en kostenbesparing te realiseren. Met oog op de vastgoed is de ambitie het vastgoedonderhoud en de verbetering zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen.

Hierbij zal het realiseren van een betere beleving en omgeving mogelijk worden, doordat het onderhoud zal bijdragen aan de levensduur, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid van het pand.

Samenwerken

De samenwerking met vastgoedmanagers zal nauwkeurig plaatsvinden. Uiteraard is een goede communicatie de basis van een prettige samenwerking, aangezien er enkel door een goede communicatie een maximaal resultaat neergezet kan worden. Hierdoor zal de klant verzekerd zijn dat onverwachte kosten het pad naar succes met geen mogelijkheid kunnen blokkeren.

http://laan35.nl
Teazy

Voordelen van een opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi in de tuin, het staat steeds vaker op mijn tijdlijn. Eerlijk is eerlijk, niets is fijner dan te beheren over een eigen spa. Na een lange dag even tot rust komen en dat in eigen achtertuin!

Om even heerlijk te ontsnappen van het dagelijks leven, wordt een bezoekje aan de spa vaak aangeraden. De warmte brengt een veilig en comfortabel gevoel om je hoofd even leeg te maken. Helaas kost de spa niet alleen bij elk bezoek een aardig bedrag, ook de tijd wordt in beslag genomen gezien de reis die afgelegd moet worden. Een spa in eigen tuin zal dan ook veel voordelen brengen.

Privacy

Een groot voordeel van thuis zijn, is de privacy. Door met niks en niemand rekening te hoeven houden, kun je heerlijk jezelf zijn. De spa is een openbare ruimte dat voor iedereen toegankelijk is. Hierdoor wordt de privacy afgenomen en zal er rekening gehouden moeten worden met de onbekenden. Door de spa te verplaatsen naar de achtertuin, heeft u alles zelf in de hand. Enkel u en uw huisgenoten, en eventueel gasten, kunnen gebruik maken van de jacuzzi.

Plaats

Een jacuzzi aanschaffen kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk een jacuzzi in te bouwen in bijvoorbeeld de badkamer; een mooie toevoeging, maar een verplaatsing is hierbij niet mogelijk. Een opblaasbare jacuzzi zal u de mogelijkheid geven het bubbelbad wel te verplaatsen naar de gewenste plek. Elke plek is haalbaar, mits het over voldoende ruimte en stroom beschikt.

Betaalbaar

Om terug te komen op een vaste jacuzzi; een verplaatsing is niet het enige voordeel van de opblaasbare jacuzzi. Om wat geld te besparen bij de aanschaf van een jacuzzi is een opblaasbare jacuzzi een goede optie. De eigenschappen van deze jacuzzi doen zeker niet onder de vaste jacuzzi, het is soms zelfs efficiënter.

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl
Teazy

De eigenschappen en eisen van beits

Het onderhouden van hout is vaak een grote taak. Invloeden van buitenaf kunnen al snel het hout laten schimmelen. Zo trekt regen in het hout en zal schimmel veroorzaken, zonder verwijdering zal dit leiden tot het rotten van het hout.

Om veel onderhoud te voorkomen, is beits een ideaal product. Het beits heeft vele eigenschappen om het hout de nodige bescherming te bieden. Ondanks het regen in en uit het hout zal trekken, zal het beits de schimmel tegenhouden. Wilt u meer informatie over beits? Hieronder staat het overzichtelijk weergegeven.

Beits VS lak

Er zijn belangrijke verschillen in eigenschappen tussen beits en lak, oftewel verf. Beits is vochtregulerend, dat het hout beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het vocht zal in en uit het hout trekken, maar door het beits is het hout beschermt tegen deze activiteit. Lak isoleert het hout en biedt daardoor de bescherming op een andere manier. Beits trekt in het hout, terwijl een lak zich aan de oppervlakte hecht. Beitsen zal het hout ook van binnen beschermen, daar is de lak niet geschikt voor. Bovendien is er, voordat de lak wordt aangebracht, grondverf nodig. Beits is direct aan te brengen op het beits; naast het beits is verdere aanschaffing van producten niet essentieel.

Invloeden tijdens het beitsen

Het beits wordt aangebracht om weersinvloeden buiten te houden. Daarom is het zeer af te raden te beitsen in de regen, zodat het beits vermengd wordt met de regen zelf. Zorg er altijd voor dat het hout droog is voor en tijdens het beitsen. Ook als het beits net is aangebracht, kan een regenbui schade verrichten, helaas is dit niet onoverkomelijk. Hoe meer deukjes er zichtbaar zij na de bui, hoe meer schade het beits heeft opgelopen. De deukjes kunnen gemakkelijk weggeschuurd worden, om vervolgens een nieuwe laag beits aan te brengen.

http://moosefarg.nl
Teazy

Zo behaalt Nederland zijn duurzame doelen!

Nederland streeft naar duurzame, betrouwbare en beschikbare energie voor iedere bewoner. Zo wordt er verwacht in 2050 te kunnen spreken van een vrijwel volledig duurzame energievoorziening. De overgang is van groot belang; de huidige klimaatverandering brengt veel schade en zal de toekomst kapot maken. Om het doel van 2050 te kunnen realiseren, zal men zich eerst moeten richten op wat er nog ondernomen moet worden.

Uit meerdere onderzoeken kan worden geconcludeerd dat automobiliteit een grote rol speelt bij de CO2-uitstoot in een stad. Een verklaring voor de grote hoeveelheid uitstoot van auto’s is de verbranding van veel benzine en diesel per rit. Deze stoffen zorgen voor een grote bijdrage aan de klimaatverandering. Van alle auto’s in Nederland rijdt 97% op conventionele brandstoffen, beter bekend als benzine of diesel. Deze percentagehoeveelheid bestaat voor 78% uit benzine en voor 17% uit diesel. De meest recent gelanceerde auto’s rijden op een fossiele brandstoffen, zoals hybride- en CNG (aardgas); gassen die voor weinig belasting zorgen als het gaat om het milieu. Om de CO2-uitstoot, veroorzaakt door automobiliteit, zoveel mogelijk te beperken, zal de overheid de bevolking moeten stimuleren over te stappen naar volledig zuinige auto’s. Helaas zal de bijbehorende prijs deze overstap verhinderen.

Een andere mogelijke oplossing zijn aanpassingen aan het huis of bedrijven om te verduurzamen. Zo is zonnepanelen kopen een welbekende investering. Er zijn vele soorten beschikbaar; van polykristallijne zonnepanelen tot monokristallijn. De cellen, waar de zonnepanelen over beschikken, vangen het licht gedurende de dag op. Dit wordt omgezet naar gelijkstroom, waar vervolgens weer bruikbare wisselstroom van gemaakt wordt. Daarnaast kan er gekozen worden voor zonneboilers; de zon zal hierdoor bijdragen aan de productie van warm water. Tot slot zal de installatie van warmtepompen warmte uit lucht, de bodem of het grondwater winnen, om het huis te kunnen verwarmen. De pomp wordt meestal direct op het Cv-systeem aangesloten en zal draaien op stroom. Hierdoor zal het stroomgebruik toenemen, maar het gasverbruik af; en dat is nou precies waar Nederland naar streeft.

http://wijsmanduurzaam.nl
Teazy

Een professionele dakrenovatie

Dakrenovaties kunnen om verschillende redenen plaatsvinden. Misschien is het wel hoogtijd dat jouw dak geïsoleerd wordt, omdat de energierekening iedere maand steeds verder oploopt door de lage isolatiegraad. In een andere situatie is een dakrenovatie hard nodig, omdat er flinke plassen op het dak blijven liggen na hevige regenval en daarna nog dagen blijven liggen. Tot slot zou er ook mos kunnen groeien op jouw dak, waar geen andere manier voor is om het te verwijderen dan een dakrenovatie. Desondanks is een renovatie voor een gedeelte van het dak ook mogelijk, zoals in het geval van een dak begroeid met mos. Ben jij geïnteresseerd in een dakrenovatie en op zoek naar een dakdekkersbedrijf die professionele diensten van hoge kwaliteit levert? Dan ben je bij Dakbeheer Hermans helemaal aan het juiste adres.

Dakrenovaties voor platte daken

Een dakrenovatie voor een plat dak verloopt anders dan een renovatie van schuine daken. Daarnaast kunnen platte daken aan andere ‘kwaaltjes’ onderhevig zijn dan schuine daken. Toch geldt voor de meeste daken dat een dakrenovatie nodig is bij sprake van lekkage of verrotting. Anders dan schuine daken, worden platte daken bij Dakbeheer Hermans over het algemeen voorzien van een dakleren dakbedekking, omdat het materiaal wat hiervoor gebruikt wordt van hoge kwaliteit is. Het materiaal, bitumen, gaat over het algemeen lang mee en verzekerd u van een hoge kwaliteit. Echter, PVC of groendak is ook mogelijk als materiaal voor dakbedekking.

Meer weten?

Zou jouw dak wel een dakrenovatie kunnen gebruiken of is jouw dak onderhevig aan andere schade? Zou een grondige reiniging het dak ook goed doen of moet het dak alleen even geïnspecteerd worden? Voor al deze zaken ben je bij Dakbeheer Hermans aan het juiste adres. Kies eerst voor een gratis dakinspectie en bespreek vervolgens met de experts wat er nog meer nodig is om het dak weer in optimale staat te laten wederkeren.

https://www.economy.nl
Teazy

Een definitieve oplossing voor isolatieproblemen

Al jaren woon je in een oud huis, dat je helemaal opgeknapt hebt. De enkelglas ruiten hebben plaats gemaakt voor dubbelglas en ook andere aspecten aan het huis heb je laten vervangen. Een maatregel die je echter niet getroffen hebt, is het vervangen van de kozijnen. Waarom zou dat überhaupt nodig moeten zijn? Het antwoord hierop is dat kozijnen in oude huizen vaak een lage mate van isolatie hebben door kiertjes in de kozijnen of deurposten. Hierdoor kan de kou van buiten gemakkelijk binnendringen, waardoor je in de winter geneigd bent om de verwarming hoger te zetten. Hoewel je zo het probleem opgelost lijkt te hebben, is niets minder waar. De energierekening kan op deze manier namelijk hoog oplopen, waarmee dit dus een tijdelijke oplossing blijkt te zijn.

Wat zou een definitieve oplossing dan inhouden voor jouw isolatieproblemen? Direct Een Kozijn weet hiermee raad, want de kunststof kozijnen die het te bieden heeft, zijn zeer geschikt om beter te isoleren. De kieren uit de oude kozijnen zal je in deze kozijnen uiteraard niet aantreffen, maar kunststof blijkt ook nog eens een goed isolatiemateriaal te zijn. Om die reden is het zeer verstandig om op de website van Direct Een Kozijn nieuwe raamkozijnen te configureren. Vul onder andere de binnen- en buitenmaat van het kozijn in, de gewenste kleur en het profiel. Op die manier kan Direct Een Kozijn rekening houden met jouw wensen en eisen én heeft Direct Een Kozijn een nauwkeurig ontwerp, waarmee gewerkt kan worden in de kozijnen fabriek. Zo zal je jouw ideale kozijn binnen de kortste keren in hun nieuwe huis verwelkomen!

Lijkt kunststof kozijnen bestellen jou ook een goed plan om de isolatieproblemen te verhelpen? Neem dan een kijkje op de website van Direct Een Kozijn en ga aan de slag met het configureren van jouw ideale kozijnen.

https://directeenkozijn.nl/
Teazy

Een milieubewuste schoonmaak met ecologische schoonmaakmiddelen

Professionele schoonmaakmiddelen zijn onmisbaar bij een grondige reiniging van het bedrijfspand of het huis. Echter, vele schoonmaakartikelen blijken erg schadelijk te zijn voor het milieu. Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen kunnen daarom herkend worden aan het ECOLABEL, wat duidt op een gecertificeerd duurzaam schoonmaakmiddel. Schoonmaakmiddelen met een ECOLABEL worden ook wel ecologische schoonmaakmiddelen genoemd, waarvan groothandel schoonmaakartikelen Fayon een ruim aanbod biedt. Hierbij hoef je niet alleen te denken aan een milieuvriendelijke allesreiniger, maar ook aan glasreinigers, afwasmiddelen en ontvetters van hoogwaardige kwaliteit.

De ecologische schoonmaakmiddelen die Fayon te bieden heeft, zijn allemaal milieuvriendelijk wegens het feit dat ze biologisch afbreekbaar zijn of geproduceerd zijn op basis van biologische enzymen. Hierdoor wordt het milieu minder hevig belast met schadelijke chemicaliën, die anders het water vervuilen en de natuur aantasten. Wees dus milieubewust wanneer je begint aan een grondige schoonmaakbeurt en kies voor de ecologische productlijn van Fayon. Door het ruime assortiment in de webshop van Fayon zal je snel vinden welke producten je nodig hebt. Op die manier kan jij samen met Fayon bijdragen aan een schoner milieu en een duurzame samenleving!

Eén van de bijzondere productlijnen uit de ecologische categorie is de Fayon Sipro Unides lijn. Deze productlijn is uniek, wegens het feit dat het reiniging combineert met desinfectie. Hierdoor vang je dus twee vliegen in één klap en kun je tijd besparen op grote schoonmaakklussen. Tevens hoef je weinig van het middel te gebruiken, omdat het een effectief schoonmaakartikel is. Op die manier denk je na over het sparen van het milieu én kun je lang met je professionele schoonmaakmiddelen van hoge kwaliteit doen.

Begin jij binnenkort aan een grote huishoudelijke schoonmaakbeurt of ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van schoonmaakmiddelen voor een schoonmaakbedrijf? Kies dan voor de ecologische schoonmaakmiddelen van Fayon, die biologisch afbreekbaar zijn. Dit levert jou niet alleen een milieubewustzijn en een goede reputatie op, maar je bouwt ook nog eens samen met Fayon aan een schone toekomst.

https://fayon.nl/