LED LAMPEN in LED TL fitting

 

Op steeds meer plekken zie je LED lampen. Ook LED TL verlichting wint snel aan terrein. Er zijn een aantal goede redenen om te kiezen voor LED TL op kantoor, in de garage of op de werkvloer.

 

Duurzaamheid en Milieu

LED lampen gaan zeer lang mee, het aantal branduren ligt veel hoger dan andere vormen van verlichting. Daarnaast is het grootste deel van LED TL lampen te recyclen waarmee het minder belastend is voor het milieu. Ook komen er geen giftige stoffen vrij zoals dat met traditionele TL buizen het geval is. Alles bij elkaar opgeteld bieden LED TL buizen een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele buizen.

 

Werkt standaard op de meeste armaturen

Veel consumenten en met name bedrijven zien op tegen een conversie van apparatuur. Gelukkig zijn LED TL lampen standaard geschikt voor de meeste armaturen. Bij TL verlichting met starters hoef je alleen de TL buis en starter te vervangen met een LED buis en bijbehorende starter. Ook bij hoogfrequente TL armaturen zijn LED TL buizen te gebruiken, de bekabeling moet dan eenmalig worden aangepast. Er zijn ook nieuwe buizen waarbij dit niet meer nodig is.

 

Hoge lichtopbrengst met weinig terugval

De eerste generatie LED lampen in TL vorm had nog te kampen met een beperkte lichtopbrengst. De huidige generatie LED lampen kan zich meten met de beste TL verlichting. Naast een hoge lichtopbrengst is de terugval in de loop der tijd erg laag, je behoudt voor lange tijd dezelfde lichtintensiteit met LED lampen TL verlichting.

 

De drempel voor een overstap naar LED TL komt steeds lager te liggen, wordt het tijd om over te stappen?

http://www.leds-depot.nl/