Kies voor een mooie trap

Soms ben je gewoon eens in het humeur om eens lekker te gaan klussen in je huis. Dat heb je wel eens, een klus-bui. Als je weer zo’n bui voelt opkomen, dat is het zaak om snel te bedenken waar je deze keer weer aan gaat klussen, dat kan van alles zijn natuurlijk. Je kan lekker een kast in elkaar gaan zetten, je kan de WC gaan verven, maar je kan ook je trap een make-over geven. Er zijn heel veel verschillende dingen die je met je trap kan gaan doen. In dit artikel vertel ik je meer over deze opties, hopelijk kan je er zo wat inspiratie uit putten!

 

Het eerste wat je kan doen met jouw trap, is hem beleggen met stof. Het stofferen van een trap is super fijn, want dan is hij lekker zacht en comfortabel om op te lopen. Bovendien kan je nu ook de kleur van de stof uitzoeken, zo ben je er zeker van dat alle kleuren in jouw huis goed bij elkaar passen. Bovendien is de kans op uitglij- en valpartijen een stuk kleiner met een gestoffeerde trap. Vloerbedekking op de trap zorgt er echt voor dat de trap een stuk minder glad is. Wil je nou helemaal zeker weten dat jij niet kan uitglijden, laat het stofferen van de trap dan zitten en kies gewoon voor anti-slip strips op de trap. Die kan je er gemakkelijk op plakken.

 

Wat je ook kan doen met je trap, is hem verven, lakken of beitsen. Of gewoon allemaal! Ook op deze manier kan jij de kleur kiezen en weet je zeker dat alles helemaal mooi wordt. Als je gaat verven, mag je de trapleuning ook zeker niet vergeten, die kan je natuurlijk gelijk ook mee verven! Dit geldt natuurlijk ook als je geen leuning, maar een trap balustrade hebt. Succes met het klussen!

https://www.lamiwood.nl/