Teazy
Image default
Dienstverlening

Hoe kiest u de ideale locatie voor uw bruiloftsfeest?

De ideale trouwlocatie op Veluwe is er een die de persoonlijkheid van het koppel weerspiegelt. En om het te kiezen, moet u aan verschillende dingen denken. Ceremonie samen met het feest of in de kerk? Is er al een buffet aanwezig? Wat is de stijl van het huwelijksfeest? Het antwoord op die vragen is essentieel voor uw keuze. Zit u vol met twijfels? Wij zullen u helpen met deze taak. Kijk eens aan!

 

Bepaal het aantal gasten

Terwijl er koppels zijn die nog steeds de voorkeur geven aan een traditionele bruiloft, met honderden gasten, zijn er anderen die een meer discrete trend volgen, waarbij intimiteit en exclusiviteit worden gewaardeerd. Om de ideale locatie voor uw bruiloftsfeest te kiezen, is de eerste stap dus het bepalen van het aantal gasten.

Elke plaats heeft een capaciteit aan mensen. Daarom is het, zodra er een geschatte lijst van gasten is, al mogelijk om de opties te evalueren die aan uw wensen voldoen.

 

Kies de datum en het tijdstip van het feest

Heeft u zich altijd al een bruiloft op het platteland voorgesteld, midden in de bomen, met een meer, iets heel intiems en gezelligs, met weinig gasten, in de periode van zonsondergang, met een feest dat zich uitstrekt tot in de nacht? Als dat zo is, heb u er waarschijnlijk het beste seizoen voor bedacht. Dan kunt u nu al kiezen voor de ideale trouwlocatie Veluwe.

Het is van fundamenteel belang om goed na te denken over de datum en het tijdstip van de partij alvorens deze te kiezen. Houd bij het onderzoek rekening met alles wat met de gekozen periode te maken heeft. Zo hebben foto’s met natuurlijk zonsondergang licht een bijzondere schoonheid. Het filmen ’s nachts, met de juiste decoratie, is mooi en glamoureus.

 

Een trouwlocatie Veluwe met een volledig servicepakket

Een prachtige plek, buiten, met veel bomen en een meer, met de mogelijkheid van verrassende foto’s en video’s, met inbegrip van een intieme, verfijnde en gezellige gebeurtenis. In hetzelfde pakket, een onberispelijk, handgemaakt en heerlijk buffet, dat elke smaak bevalt. Voeg daarbij een professionele inrichting, een ambiance met verlichting en meubilair, serviceteam en dansvloer.

Het lijkt een droom om een plek te kiezen die een compleet servicepakket als dit biedt. Maar ze bestaan en kunnen perfect voor u zijn! Naast het feit dat het zeer praktisch is, heeft een evenement met alle inbegrepen diensten een meer toegankelijke prijs, aangezien het niet nodig is om individuele diensten te huren.

Door een team in te huren dat verantwoordelijk is voor het hele evenement, kunt u zonder zorgen genieten van uw feest.