Teazy
Image default
Beauty en verzorging

Hoe herken jij een goede kapperszaak in Amsterdam?

Ben jij toevallig woonzaam in Amsterdam en sta je op het punt om binnenkort een bezoekje aan de kapper te brengen. Wacht dan nog heel even en lees dit artikel. Dit artikel gaat over hoe je een goede kapper in de Rivierenbuurt herkent. Wat de belangrijkste punten zijn en hoe je een goede kapper kan herkennen, zal je snel duidelijk worden 

Kwaliteit van de service

Misschien wel het belangrijkste punt is wel de kwaliteit van de service. Probeer te kijken naar het totaalplaatje. Ga eens langs bij een kapper en controleer of de medewerkers sociaal zijn. Dit doe je door gewoon een gesprek te starten. Loopt het gesprek vloeiend? Dan weet je dat ze het contact met de klant serieus nemen.

Krijg je bij binnenkomst een kop koffie of thee aangeboden? Zo ja dan zit je in deze zaak goed. Natuurlijk is het ook noodzakelijk om het knip proces te beoordelen. Behandelt de kapper jouw haar met de beste producten zoals Farouk, Keune en Matrix en is het geleverde werk van kwalitatief niveau en past het bij jouw gezichtsvorm? Dan weet je deze zaak kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

De hoeveelheid aanbod van diensten

Het is ook belangrijk om te weten of jij wel bij de kapper terecht kan met jouw wensen. Niet iedere kapper biedt bijvoorbeeld het trimmen van een baard of het zetten van een permanent aan. Ga van te voren na of jouw wensen wel vervuld kunnen worden.

Comfort

Comfort is ook erg belangrijk als je geknipt wordt. Je wilt natuurlijk in de winter lekker warm zitten en in de zomer lekker koel. Zit de stoel ook goed en heb je een klik met de persoon die je knipt? Dan heeft deze zaak punten te pakken

Eindoordeel

Heb jij goed je research gedaan en zie je dat deze haarsalon aan alle punten voldoet? Kijk dan niet verder en maak van deze kapper in de Rivierenbuurt je vaste stek.