Heeft u al rekening gehouden met wat er nog meer bij komt kijken als u een dampkap gaat kopen?

Wanneer u een dampkap moet kopen dan is dat in veel gevallen óf omdat uw huidige dampkap de geest heeft gegeven, óf omdat u in een nieuwbouwhuis bent gaan wonen. Alleen een dampkap kopen is echter niet voldoende. Wat denkt u van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen welke accessoires u nodig heeft.

Vijf jaar garantie op een Novy dampkap

Wilt u een Novy dampkap kopen bij een specialist omdat u helemaal fan bent van dit mooie Belgische product? Kies dan wel voor een goede specialist voor de koop en de nazorg. Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar volledige garantie ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.

Profiteer van internetprijzen met toonzaal bij dampkap kopen

U kunt op internet een eerste indruk opdoen van de dampkap die u wilt kopen. In de praktijk ziet het er altijd net wat anders uit. Kies daarom voor een leverancier met een toonzaal. U zult ook merken dat de prijzen nogal kunnen verschillen. Gaat u echter uw Novy dampkap kopen bij Elektro Lommelen? Dan zult u merken dat u hier producten aan internetprijzen kunt kopen, zowel via de webshop van deze specialist als in de toonzaal? Het handige hiervan is dat u de dampkap die u op het oog heeft eerst in het echt kan bekijken voordat u deze (online) aankoopt. Zo weet u wat u in huis haalt.