Groene vs rode beukenhagen

Overweegt u om beukenhagen te gaan kopen? Dan bent u er vast al wel van op de hoogte dat u hierbij kunt kiezen uit groene en rode beukenhagen. Weet u echter wel wat het verschil tussen deze twee beukenhagen is? In principe verschillen de hagen niet veel van elkaar. Bij een groene beukenhaag worden de bladeren pas in april vervangen door nieuwe bladeren, waar dit bij rode beukenhagen niet het geval is. De rode beukenhaag heeft een luxere uitstraling. Doorgaans wordt deze haag vaker geplant in grotere tuinen, waar de groene haag vooral geplant wordt in rustieke en natuurlijke tuinen. Beide beukenhagen dienen uitstekend als erfafscheiding, want met beide hagen heeft u voldoende privacy.

Multifunctionele beukenhagen: zet uw beukenhaag in voor verschillende toepassingen

Bent u uw tuin (opnieuw) aan het inrichten? Dan zijn er veel leuke mogelijkheden om uw tuin echt gezellig te maken. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over hoe u uw erf wilt afscheiden? Tegenwoordig zijn er vele verschillende scheidingen verkrijgbaar, maar de beukenhaag wint aan populariteit. Beukenhagen dienen niet enkel als nuttige en natuurlijke erfafscheiding, maar dragen tevens bij aan een prachtige aanblik in uw tuin en u heeft ook nog eens volop privacy. Met beukenhagen van Beukenhaag Kwekerij kunt u uw tuin op een simpele manier afscheiden van de buren of de weg en bovendien geeft u uw tuin een nieuw uiterlijk.

Uw beukenhaag verdient de beste zorg

Als u recentelijk groene beukenhagen van de eigen kwekerij van Beukenhaag Kwekerij heeft aangeschaft zien ze er waarschijnlijk nog prachtig uit in uw tuin. Het is begrijpelijk dat u wilt dat de beukenhagen er nog lange tijd zo uitzien. Hiervoor is het belangrijk om de beukenhagen goed te verzorgen. Zo is het allereerst van belang dat u de plant direct na aankoop plant, want anders kan de beukenhaag uitdrogen. Zijn de hagen geplant? Dan is het verstandig om de planten met enige regelmaat bij te mesten, want ze hebben schimmels nodig om te kunnen groeien. Om te voorkomen dat de mest wegregent, kunt u de beukenhagen het beste bemesten in het voorjaar. Hebben uw beukenhagen last van luizen? Dan zijn er verschillende biologische middelen verkrijgbaar om luis te bestrijden. Wanneer u meer wilt weten over de zorg van beukenhagen, gaat u naar een specialist als Beukenhaag Kwekerij