Een bijzonder en uniek houten horloge

Met een houten horloge zorg je voor een natuurlijke twist aan je look. Het geeft je een rustige en pure uitstraling. Een houten horloge voor dames of heren is voor 100% gemaakt van natuurlijke materialen, zoals bamboe of sandal hout. Ook kan er zacht leer in het horloge worden verwerkt. Hierdoor ademt het horloge duurzaamheid en is elk horloge uniek. Voor ieder horloge wordt immers een ander stuk hout gebruikt. Daarnaast kun je een mooi houten horloge nu ook nog eens laten personaliseren zodat het niet alleen een natuurlijk horloge is, maar ook nog uniek. Met behulp van een lasergraveermachine kan Creative Use of Technologie jouw persoonlijke boodschap als inscriptie in je horloge laten plaatsen. Hierbij kun je kiezen uit louter tekst, maar ook een simpele afbeelding zoals bijvoorbeeld een hartje, of een sterretje.

Echt iets van deze tijd: een milieuvriendelijk houten horloge

Het houten horloge is hipper dan ooit tevoren. Dit horloge wordt volledig gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en leer. Dit maakt een houten horloge niet alleen stylish maar ook erg bewust voor de natuur en het milieu. Traditionele horloges van staal zijn saai en ouderwets. Deze frisse, groene kijk op horloges veranderd de manier waarop je over je accessoires denkt. Houten horloges zijn niet alleen mooi, ze zijn ook nog functioneel in veel opzichten. Allereerst kun je er uiteraard op zien hoe laat het is maar daarnaast maak je met een houten horloge ook een statement. Bij Creative Use of Technology kun je je horloge ook nog eens helemaal zelf samenstellen. Zo wordt een horloge meer dan alleen een sieraad. Een houten horloge is een modieus, persoonlijk en uniek statement.

Trendalert: een houten horloge is hip

Wil jij er helemaal hip bij lopen? Dan is een houten horloge een echte must-have. Houten horloges zijn puur, schoon en bovenal duurzaam. Daarnaast is elk horloge uniek, straalt het klasse uit en staat het bij werkelijk elke outfit. Omdat de horloges natuurlijke tinten hebben zijn ze makkelijk te combineren en kun je ze zowel bij je casual als bij een sporty look dragen. De klokjes komen in verschillende maten en Creative Use of Technology levert er materiaal bij zodat je ze zelf passend kan maken, zo valt het horloge altijd mooi om je pols. De horloges zijn, omdat ze van hout gemaakt worden, lichtgewicht en dus geschikt voor iedere drager. Kortom: een heel veelzijdig horloge met een mooi design. Een absolute must-have voor dit moment.