Een 3-daagse detox kuur is goed voor je lichaam

Voor maar tachtig euro een 3 daagse detox kuur doen? Een kans die je niet ingegrepen kunt laten! Door middel van het 3 daagse detox kuur kom je op een andere manier aan je voedingstoffen. Dit gebeurt op een manier van vloeibare voeding, waar dus alle vaste voeding wordt uitgesloten om zo een positief effect uit te voeren op je lichaam. De 3 daagse detox kuur bevat achttien flessen van koud en versgeperst sap wat de beste voedingsstoffen bevat om je lichaam weer een boost te geven. In deze sappen zitten bijvoorbeeld voedingsmiddel als gember, citroen, groenten en diverse soorten fruit. Met fruit wordt wel opgepast dat er niet te veel in zit omdat er in fruit natuurlijk ook suikers zitten. Dit zijn wel andere suikers dan die je in snoepgoed terugvindt, maar deze fructose moet je ook niet te veel tot je nemen. 

Reinigen

De 3 daagse detox kuur is goed voor het diep reinigen van je lichaam en je lichaam wordt ook goed gevoed door alle ingrediënten die je terug vindt in de sappen. Als dit de eerste keer is dat je aan een 3 daagse detox kuur gaat beginnen is dit een zeer aan te raden manier om dit te gaan doen. Je lichaam is er nog niet aan gewend en heeft daarom niet direct een enorme verandering nodig. Met deze kuur is dat goed te handhaven. Niet alleen zie je dat je snel gewicht zal verliezen, maar wordt ook de huid gladder en strakker. 

Hoe werkt het?

De 3 daagse detox kuur is dus een kuur waar je 3 dagen alleen maar sapjes drinkt. Je drinkt iedere dag 6 flessen van het sap, je kiest dan dus 2 smaken per dag. Ook drink je verse gember en citroen die je in de thee kunt doen. Gember heeft een heel goede werking op vele delen van je lichaam en is perfect om je lichaam mee te reinigen.