Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Dozen kopen voor kleine webshop artikelen

Er komt veel kijken bij het verkopen van producten via een webwinkel. Het kiezen en onderhouden van de software, het voeren van een goede administratie, enz. De meeste tijd gaat echter zitten in het verzenden van de bestelde producten. Natuurlijk kunt u dat uitbesteden maar gelet op de kosten is dat pas interessant bij een hoge omzet. Bij het verzenden is één van de aandachtspunten het goed en veilig verpakken van de bestelde producten. Gelukkig is daar De Dozenhal waar u de benodigde dozen en overige materialen online kunt kopen.

Dozen kopen bij De Dozenhal

Bij De Dozenhal heeft men een ruim assortiment van verschillende soorten kartonnen dozen in verschillende formaten. Voor kleine webshop bestellingen of het verzenden van textiel beschikt men over een ruim assortiment verzendverpakkingen voor optimale bescherming. Geschikt voor producten die zowel door de brievenbus passen of als pakket geleverd worden.

Verzendverpakkingen voor kleine webshops artikelen

Voor kleine webshop artikelen zijn verzendverpakkingen zoals enveloppen en webshopdozen geschikt.

Enveloppen

Enveloppen lenen zich bij uitstek om kleine en lichte producten te versturen. Dankzij de luchtkussenfolie in de enveloppen zijn ook fragiele producten goed beschermd tegen vallen en stoten.

Webshopdozen

Webshopdozen (verzenddozen) zijn ideaal om webshop artikelen beschermd te versturen naar klanten. Deze dozen zijn er in meerdere varianten: postbakdozen, speedboxen, brievenbusdozen en boekverpakkingen.

Iedere variant beschikt over meerdere afmetingen, waardoor alle post of pakketten altijd op juiste wijze verpakt wordt.
Alle dozen worden eenvoudig in elkaar gevouwen en zijn direct verzendklaar.

Verzendverpakkingen voor textiel

LPDE verzendzakken zijn uiterst geschikt om kleding en ander textiel te transporteren.

Het voordeel van verzendzakken is dat deze bestaan uit sterk en waterdicht materiaal. Verzendzakken zijn tevens eenvoudig te sluiten met een plakstrip. Dit zorgt ervoor dat de producten beschermd blijven en niet verloren gaan.

Overige materialen

De Dozenhal beschikt over een breed uiteenlopend scala aan verpakkingsmaterialen om onder andere meer bescherming te bieden, dozen op te vullen of zendingen te etiketteren.

Daarnaast kunt u bij De Dozenhal tape en dispensers kopen om dozen en verpakkingsmaterialen snel en stevig af te sluiten. Door de verscheidenheid aan dozen en verpakkingen beschikken zij ook over meerdere typen tape en tape dispensers.